Efter att ha lyssnat på Isabel Eriksson mindre frivilliga och smickrande besök hos DR. Trenneborg blir jag nyfiken och söker upp platsen där det hela hände.
Då hittar jag att självaste huset på hemnet. Som ni kan se har mäklaren inte ens lyckats fånga huset ljusa sida, utan likt en skräckfilm är det dunkelt, dystert och fullt "Texas motorsågsmasaker-kompatibelt".
  Dagens lunch:
För att variera kosten väljer vi idag äventyrligt och exotiskt att äta på en Belgisk restaurang, Belgobaren..

När vi väl får maten kommer det fram att:

Pljeskavica = Serbisk Nationalrätt.
Svampsoppa = Polen.
Rhodeislandsås med majs, sallad och gurka = Vägkrogens Land.


.. Så när Belgobaren menar att de ha "the fastet way to Belgium" så antar jag att det går något sorts snabbtåg här någonstans då jag inte hittar någon annan koppling till landet Sydväst om Sverige.


  Finax som approch'ar nyttiga och hälsosamma produkter har inte alltid gått denna bana, ex på 90-talet när de var först med dåtidens SMS-lån.

Idag skulle man behöva väcka deras låntjänst till liv igen när man ser priserna, skall man ha lite torrfoder till en regning dag blir det upp till 50:- /förpackning.


  Fredagen är slut och nu har jag laddad upp inför helgen med dryck (tack Joel och Jenny), avancerade pussel och tabletter som kan lugna hjärnan vid högvarv i Brio-utmaningen.

  

 


  Nu har mästaren i köket slitigt hela dagen för att i perfektion göra den ultimata lassagnen. Malin kommer senare för att betrakta mästerverket.

- Åhhh vilken fin ugnspannkaka du gjort!


  Tidigt uppe denna söndag, så tidigt att vi är de enda sörmlänningarna ute på vägarna.


  Jag hade hittat en 100:- lapp i en gamal ficka så nu var det till billiga affärer för att göra slut på den.

På denna nivån kan tillochmed jag tycka det är värt att handla kläder, ord. pris 995:- nu 50:-. Vill även skicka meddelande till två av mina trogna läsare.

Ronny Svensson:
Hallå Rompa', tack för senast i Cannes!
Jag har sett att de säljer skjortor som du skulle gilla på Vingåkers factory outlet.

Charlie Sheen:
Hello Charlie, hope your fine.
Im sorry i havent pay the debt for the last poker night, but insted take my advise: They have some cheap shirts that you would like at the Wing field factory outlet.


  Att outlet säljer kollektioner som är ifrån tidigare säsonger har aldrig varit tydligare än denna skjorta ifrån Bommerang.


  Idag är det första söndagen i mars och det tunga 9mil långa Vasaloppet är i full gång.
För att visa min sympati för åkarna kommer jag själv också deltaga i milslångt lopp, jag skall hitta en kavaj inför ett bröllop med dresscode: "Not to underdressed, not overdressed, summer- winter-jacket deluxe, (not to deluxe)"