Ute på dagligt äventyr:
Med denna bilden kan man lista ut att vaktmästaren i denna föreningen tar sitt uppdrag på allt för stort allvar.

Jag syftar inte på att vederbörande har ett staket runt sin nylagda odling, utan att staketet är en Polisavspärrning som rutar in mordplatsen för personen som råkade halka av trottoaren och trampa i fel persons odling.

 


  På Blocket:
Jag kan känna viss oro för hur denna bilen har behandlats av sin nuvarande ägare.
Om man inte kan skilja på:

1. Vilken bil man egentligen säljer och fotar 2st för att gardera sig.

2. Inte kan skilja på världens största bilkoncern och internet.

...då kan man misstänka att serviceboken inte riktigt är ifylld enligt plan.
 

  
 

 
  På främmande ort, mitt i anordnande av överraskningskalas för Kattis:
Tanken var att hon skulle förvånas av mitt och Malins oväntade sällskap, men mer förvåning vart det när hon anländer till hotellrummet och som tillsynes sitter en Maffiaboss i fåtöljen, redo att ta över varenda garderob i stan.


  Det är lite svårt att köpa käk som passar alla nu för tiden men vi fortsätter kvällen med vår glutenfria, sojafria, fettfria, sockerfria, vegetariska och veganiska middag... (typ)..


  Hotellet vågade sig på att ge oss lokalt kreditkort som enbart går att köpa vin för, detta innan de kikade igenom vår impulsiva köphistorik..


  ..vilket såklart gör kvällen ändlös när vi beställer den största vintunnan som skådats. Gapa stort... AAHHHH  Att jag dagen efter vaknade upp naken utomhus gjorde inte så mycket då jag kunde värma upp min nedfrusna kropp på hotellets takpool, synd bara för barnfamiljen som kom precis när den nakne mannen just hoppat bomben och fick bevittna mer är de önskat för helgen.