Det finns många olösta fall i den svenska kriminalhistorian:
Men detta fall är löst, på bänken vid tågstationen ned i asfalten.  Idag blir det spontan-bjudlunch på Stallis och som ni kan se blir nöjdheten svår att dölja. I detta fall hade jag fin matlåda med köttbullar och spaghetti med mig, av erfarenhet vet jag att 50% av det innehållet återfinns på julbord, och på sådana här ställen i obegränsad upplaga.


  På Rival för komedishow:
Här vet man verkligen hur man höjer stämningen, när jag beställde en vatten meddelade personalen att det var extra renat och senare efter alla skrattansfallen minns jag dock inget mer.


  Som ni ser är det Henrik Schyffert som underhåller idag.

Här är en länk till Synoptik om du precis i detta nu har börjat se dåligt.

  Vandring på Biblioteksgatan:
Som synes är det inte bara i tecknade filmer man använder sänglakan till att rymma, här kan vi konstatera minst fem överlevande i alla fall.

Branden på Biblioteksgatan artikel.
  Malin fyller år och efter vissa funderingar kommer jag fram till att det är viss kvalitetssjunkning i mina gåvor under åren.

I år är det: vattenflaskan jag stal ifrån Rival med en hemrullad cigarr i, med tillhörande chips och på toppen kryddad med en nitlott.

Grattis på födelsedagen!


  Malin får såklart dagen till ära bestämma kvällens föda, dock är det bara hennes föda.
Ni kan dra ett vertikalt stäck vid det mittersta vinglaset för att tydliggöra våra olika måltider
(Matlådan ifrån början av veckan som få stå undan för julbordet men som jag senare tog hem)

  

  Aj aj aj, planen för denna granförsäljare var troligtvis att bättre på julkassan med extrajobb, men nu har han fått parkeringsböter på samtliga och lär inte gå med något större vinst denna julen.


  Kalas hemma för Malin där det omedvetet hamnade i någon sorts circus-tema. Först kommer clownen som roar till vänster i bild...


  ..Cheerleading avslutar kvällen då Malin skall visa de gamla trixsen som hon lärde sig när hon utövade detta. (ja det stämmer)


  Trötta dagen efter då städning och bakfylla skall hanteras, sätter på TV:n där GW presenterar Veckans brott. I ett av reportagen blir förvirringen total, var det ett vittne eller var det inge vittne till detta rån?