Nu i utgifternas tider blir det svårt att spara ihop till drömresan, dock kan det tyckas morbid't att man måste ha ta kål på en släkting för att lyckas finansiera det hela.


  På dejt:
Här ser ni min vy, där köttbiten framför mig (alltså maten inte Malin) hamnar i fokus.

När personalen rekommenderar "dagens kött" borde mina varningsklockor ljuda då det troligtvis är något som de inte blivit av med.

Men eftersom jag tagit några glas vin innan blir jag mjuk och go så litar jag på alla i min omgivning.

"Dagens kött" som är förklätt i något fräsigt latinsk namn kommer senare in och den både smakar och ser ut som en bit kassler, att den presenteras på en planka och med strösslat havssalt på motiverar dock inte ett kilopris på över 1000:- då kasslern på ICA inte ens passerar 70:-/kg.

Bonus material:
Min fråga: "gör ni era pommes själva"?
Besvaras: "Tror du vi har tid med sånt eller?"

Sist jag var här på Kött och fisk baren (2015)
Så:
- Min kollega fick sin Oxfile i knät när personalen skulle servera.
- Min gravida kollegas "well done"-köttbit blodade ned hela bordet när hon skar i den.

Med andra ord:
Kom hit om du vill ha en upplevelse utöver det vanliga restaurangbesöket!
 

  


  Lördag efter lönings-fredag och klockan har inte ens slagit 09:00, som bilden avslöjar så är det inte helt oväntat att det endast märkligt klientel vakna vid denna tid.


  Vid det här laget så hittar bilen själv till diverse outlets och lågprisvaruhus, än en gång är vi på plats på dito.

Som vi kan se är det inte bara våra ekonomi som håller på att sjunka till botten, även självaste Benny Andersson verkar ha en tuff tid och likt oss leta lockvaror och reapriser.


  På den långa vägen tillbaka hem igen börjar jag undra om jag svängt av fel någonstans hur vi nu hamnat i den franska landsbyggden. Men det är faktiskt så att i landet där både Fredrik Lindström och bandet Kent kommer ifrån så ligger ett sjukt jäkla slott.

Stora Sundby Slott


  Eftersom Malin inte lyckats hitta något att köpa ännu på vår runda så blir det ett panikstopp på närmsta shoppingcenter.
som tur är kan hon stolt bära hem 3 par nya skor under närmsta timme....


  ...och jag själv kan nu försöka laga mer än mat ifrån det Italienska köket (makaroner) då jag nu införskaffat mig knivar som skall kunna hacka upp och skära mat från andra länder dvs: Helt globalt.