För de som tycker det är bostadsbrist i Sverige:
Det är ju inga problem, titta på Amanda, det enda hon behöver göra för att kunna bo i sin lyxvåning (1:a med sovalkov) är av att ha tre st jobb...Ja alltså utöver hennes heltidsstudier...


  På Blocket:
Den här säljaren försöker (troligtvis) få sin bil att se bättre ut i dager genom att publicera att den är "Gotlandskörd".

Värt att veta med bilar på Gotland:

1. Saltet ifrån havet förstör lacken på bilarna.

2. Gotland är ingen stor Ö vilken troligtvis resulterat i många korta sträckor. (Inte bra för bilar)

3. Gotland har Sveriges kändaste racerbana där man gärna får köra med personbilar (Gotland ring) vilket ger en stor sannolikhet att även den "räcern"  svinkörts där.
  Får återigen besök av företaget som skall fixa vår värmepanna.
När de är här för femte gången och försöker reparera samma fel får det mig att fundera på hur man orkar med sina vardagar....

..Men efter en kik in i skåpbilen får jag klarare bild om hur de behåller lugnet trots återbesök i oändlighet.

 

  

  På överaskningskalas:
Malin försvinner snabbt ur vimlet och när jag återser henne har hon strategiskt satt sig i "fotbolls-grabb-soffan" i ev brist på manligt hormon.


  Som om killarna i soffan inte räckte för Malin så lyckas hon även (skrämmande) dyka upp mellan de här vackra och nyktra herrarna när festen förflyttat sig till den lokala golfbanan.


  Ny dag och nytt kalas denna gång med något mer städad agenda.
Ella fyller år och vid denna bilden är det mitt i paketöppningen.

När paketet med hästhuvudet öppnas hickar jag till och drar slutsatsen att den som gett den här presenten inte sett Gudfadern där en av de kändaste scenerna ifrån en av filmen innehåller ett hästhuvud, vilket INTE utspelar sig på ett barnkalas.

Hästhuvudscenen (Varning för blod)

.. Det visar sig senare när jag pratar med Malin att hästhuvudet faktiskt var presenten vi gav..