Lantisen är ute och irrar sig vilse i den stora staden.
Trots att jag inte bor här så hittar jag ändå på ett märkligt sätt det som kan definieras som hem.

  Väl inne så möts den likasinnade syskonskaran upp och och alla håller med om att actionspelet vid vårt bord håller "top-of-the-line" kvaliteér i både grafik och realism.  På blocket:
Det är härligt att den byggnadsglada ingenjören är stolt över sitt senaste hemmabygge, men skulle nog behöva lite med detaljer om diverse funktioner, ex om "dunder" bara är smällarna ifrån den skavande hemmaskruvade motorn eller om den skvallrar om någon sorts storhet.

  Malin
"- Hej kära möbelaffär, vi köpte ett par stolar av er för ett par år sedan, nu har ena stolen gängat ur, kan ni kika på det"?

Möbelaffär
"- Okej, skicka en bild på stolen så tittar vi på det."

 


..1h senare..

Möbelaffär
"- Hej, vi såg bilden på stolen ni skickade in och...."

Malin
"- Ahh, vadå?"

Möbelaffär
"- Vi definerar stolen som skrot och ni kan hämta en helt ny stol, ni behöver inte tag mer er gamla stol. Välkomna"  "Den Trasiga stolen som definieras som skrot"


  Något senare, tur_och_retur möbelaffären.
Per Gessle sjunger om när vi två bli en, jag föredrar när en blir två.
Med lite trälim så har den tidigare "demolerade" stolen blivit hel igen och en stol har nu blivit två. 'Ta da!

Det fina i kråksången är att stolarna kostar 2200:- per st. Tack för det!


  Det är inte bara i själva hemmet som möblemang och krimskrams- prylar växer. Över sommaren har vi satt rekord i prylinförskaffning och garaget som tidigare var ett öppet dansgolv är numer en avancerad hinderbana. Det skall bli intressant att få in en bil här innan kylan kommer...