Jag vet att i tuffa tider får man inte mer än en köttbulle per potatis.
Men när dagarna innan januarilönen kommer blir ransonen något hårdare. Som ni kan se skall en kastrull full med potatis bli magsäcksutfyllnaden till denna nu helgonförklarade och ensamma köttbulle.


  Fredagsmyset närmar sig och när man i affären har satt dessa produkter mitt emot..


 .. dessa kan jag nog bara ana hur vilket bolag som kommer att behöva lämna in en konkursanmälan.

  


  De kulturella paret har nu avancerat sig till den skumma frihamnen för att beskåda den turnerande utställningen om Tutankhamun.

Det finns mycket att lära sig om denna mannen, ect att han via sociala medier associeras som "#kungtut" borde ge hint om även på hans tid hade otillräckliga kunskaper inom bilkörning.

Dessutom hade Tutankhamun grav upptäckts i Sverige med tillhörande värdeföremål hade troligtvis utställningens slogan "Graven och Skatterna" mer syftat på dödsboets arvskatter.


  Väl inne på museet träffar vi på Syster och Björn som också är ute på skattjakt i förhoppning av lyckan till evig lyx och flärd.

Som ni kan se har vi utrustats med varsin uråldrig walkman-telefon som tyvärr kommer få de utbildade museeguiderna att behöva leta egna skatter gör att kunna försörja sig i framtiden.

(Eddie och Malin lyssnar på DJ TutanK nya låt)


  Jag börjar misstänka att det trotts allt kan finnas lite kunglighet i mig, som ni kan se har jag och TutanK samma syn på organisation och renlighet bland våra prylar.   Tutankhamuns Grav:

Här kommer en något upphottad variant på de ryska Matrjosjka-dockorna, dvs de där dockorna som får plats i varandra.

Den yttersta lådan gick in i de något större och hela vägen in i den största och de tre störstalåderna är så klart gjorda i guld....


 .. i den innersta lådan så låg TutanK själv, men även där instoppad i fyra st nya lager som var en avbildning av han själv...i guld..