Snacka om bra deal:
Volvo är så pass generösa att om du skulle få för dig att lägga en slant på deras nya bil (över en halv miljon), så kastar de med ett par däck i bara farten. Med andra ord kan bilen själv rulla ut ur tillverkningsfabriken och du behöver inte frakta bort den med släp.

Vid nästa CrazyDealWeek kommer de säkert att leverera bilar med både framlysen och fulladdat i spolarväske-tanken.


  Mer bilar:
På Tv:n rullar bondfilmen "A View to a kill" där James vid scentillfället är på franska slottet
Château de Chantilly där det ligger en mycket exklusiv ridklubb.

På parkeringen står James Butler och polerar hans Rolls Royce, bakom denna ser vi en Porsche och därefter noteras en bil som inte riktigt bär samma status idag..

  Frukostmackan:
Det här med färdigskuret bröd är ju en bra sak, men dock tycker jag att man kan se över visst syntest innan man sätter ny personal vid brödskivningen.
 

  


  Kidnappning pågår inför dagens Svensexa, Offret: Joel visar visst nervöst leende innan han packar ihop sina saker och ev. skriver testamente innan avfärd.  För Joel som föreställt sig det värsta så blir det faktiskt tvärtom.
Här spelar vi fotboll med extra säkerhetsutrustning...  ..vidare blir det till färjeterminalen...
Här blir den stora utmaningen "the-leap-of-faith" för att ens komma på båten..


  ..Sagt och gjort:
Nu är hela ligan på båten och har just anlänt till Färgans mest exklusiva restaurang, där man såklart serverar den finaste maten: Hamburgare.
(på menyn hette den tillochmed Rolls Royce burgare, och det enda Rolls Royce med burgaren var prissättningen.)


  Vem är det som kör egentligen?
Det luktar nedskärning av personal när Kaptenen själv mitt i natten behöver gå ned för att koreografera ljuset på showen.


  ..Själv känner jag mig inte så trygg på båtar pg.a tidigare erfarenheter. Men denna gång känns det som den säkraste platsen på jorden då efter senaste kartbilen över båten ser ut som jag befinner mig på Noaks Ark. Kanske blir jag den sista överlevaren?