Metros egen privatekonom ser ut att dela samma framförhållning som en dagslända. Tipset för att överleva Januari är att sälja bort det man äger, gärna inkludera några julklappar du omsorgsfullt fått.

Tipset att det troligtvis kommer en ny Januari om 12 månader är inget som professor-privatekonom nämner och kommer säkerligen vara inhopp nästa Januari igen.


  Vi har endast kommit 10 dagar in i 2017 och DN meddelar att Magnus Uggla är "årets bästa show". Det ända som hittills konkurrerat är väl filmen "Ben-Hur" ifrån 1959 som visas när alla ligger bakfulla på nyårsdagen.


  Reklam för en app:
"Samla de roligaste ögonblicken"
Kika på exemplet de har tagit som enligt de själva borde gå till historien.

Om det kallar de här för "Funny conversations" avråder jag ifrån ev stand-up karriärer.


  Det är svårt att förstå, men vi är på jobbet och självaste Darth Vader (typ Eddie) skall snart hålla dragning för över 50personer.


  Kväll löper vidare till bion där hela företaget spanar in Darth Vaders skådespelarinsatser i Starwarsfilm nr8 som släppts.

För att förvirra något utspelar sig filmen mellan film 3 och film 4, vilket gör det till nr 3.5 i ordningen. Kan också meddela att film nr4 är den första filmen som gjordes på 70-talet och film nr 3 gjordes 2005.

  


  Vi spelar strategi tågspelet "ticket to ride".
Som ni kan förstå kommer spelet tag hela natten att spela då lövhalka, växelfel och personalbrist kommer bidraga till stora förseningar.


  Inventerar frysen på frysta grönsaker och kryddor efter 3månader med Linas Matkasse som fullständigt öser sina kunder med dessa.
Misstänker att Findus säljare gentemot Linas gör det hen skall på jobbet.


  Middagstid:
Utan att titta på mjölkens bäst före datum kan man misstänka att den är gamal, detta då den tipsar om att göra en "kul-kalender" som kan räkna ned dagarna till Julafton.

(För övrigt är Malin jättenöjd med bilden hon medverkar på)