Jag upptäckte häromdagen att mina Framfab och Gizmondo aktier som jag inte kikat till på länge inte alls haft den framgången som det verkade när jag köpte dem för ca: 20år sedan.

Bäst att leta i "bra-att-ha"-lådan efter något säljbart i förhoppning till att överleva det som är kvar på denna månaden.....sagt och gjort


  Det är något med tillfredställelsen när man säljer:
En två år gammal produkt, som jag dessutom lyckats repa och skada, mottager betalningen och sedan överlämnar mitt orginal köpekvitto som är lägre än vad den nya köparen betalar för den gamla och slitna produkten.


  Trotts det tycker jag att den nya köparen ser rätt nöjd ut om än rätt bekant, är det han som är vaktmästaren på kontoret kanske?
(Reklamfilm)


  Dagens tidning:
Håll i hatten alla shoppoholics, här har vi en crazy big-spender som handlar som det inte finns något morgondag.

(Faktum är att det inte ens räcker till att äta lunch ute på arbetsdagarna under en månad)

  


  Fotbollskväll på den fullsatta (typ) lokala arenan där Fredriks sambo spelar. Matchen mellan Södertäljes Finest och Järfälla Hills slutar i bortafaör 0-2.


  Ny dag:
Av en slump så har jag kommit över en mountinbike och kan iochmed denna bli den tredje medlemmen i Nykvarns farligaste Bikerklubb, Moppepojkarna.


  Bikerklubben är förstås bara en täckmantel för vår indrivningsverksamhet.
Första personen för delgivning Thomas Jisander hittades väntat i Kairo.  .. Tyvärr vart Julian Assange ett nummer för stort för MC-gänget som istället får fortsätta sin jakt nästa helg.