Helgen efter dådet i Stockholm:
När jag tar in dagliga lunchpromenad (en del samma sträcka som lastbilen körde) så har en gata som dagar tidigare var förknippad med död aldrig varit så full av liv och färg.


  Hemma igen:
Den bortskämda skrivbordsnissen (läs Eddie) verkar har blivit allergisk på både hederligt arbete och lite smuts under naglarna då han inte ens orkar åka iväg och byta däck, utan nu får hemleverans-tjänstgöring på detta.


  För alla er som blivit oroliga för att bostadsmarknaden har sjunkit iochmed alla nya tillstramade utlåningsregler kan slappna av.

Radhus utanför Stockholm: 141.000:- /m² (kvadratmeter pris)


  Uppesittarkväll (eller vad man nu kallar det):
Pysslande inför morgondagens påsklunch, ett tydligt tecken på att man börjar bli trött på att rulla köttbullar är att storleken på dem växer markant mot slutet. Vid bildens tillfälle ser det mer ut som det är big king XXL (300gram) som håller på att tillverkas


  Området sprudlar med barn som vill byta teckning mot godis.
Denna misttänker jag är re-giftad så den verkar i första hand varit specifikt till en viss Isabelle då det är henne man önskad glad påsk.


  Hinner med lite arbete denna vecka och word tycker att min rutinbeskrivning ger för enformig och tråkig läsning och istället föreslår att byta ut det tråkigt ordet "kvarskuld" till något med fångande för läsarna.


  SolsidanFreddan kommer ha det tufft i grill EM då det verkar bo likasinnade även i Huddinge.


  Pågående påsklunch där farbror lekledare är i fullgång och korsförhör gästerna inom viktiga områden.


  Utanför är det pågående snöstorm och ingen är gladare än Malin att få tag fram sin snowracer igen.


  På andra sidan bordet sitter jag och håller en rykande påskpizza i handen, så pass varm att jag blivit tvungen att ha en i bettskena för att inte vråla av smärta.

  


  Skattjakt: (karta över huset)
Stora dagen är här (påskafton) och Malin får än en gång uppleva vissa svårigheter i vardagen att leva med en mytoman när påskens skatt skall hittas.

  Jag vet inte om någon tycker att vi skall leva något äventyrligare nu förtiden, men snökaos + krav på sommardäck är klart en spännande kombi.


  Senare på shoppingstråk:
Vilken melodifestival-låt söker vi?

 --> Facit <--


  Lämnade av Malin med "girl-power gänget" som skulle bara ta en latte på stan och därav erbjöd jag hämtning när de var klara.

...12 timmar senare kommer samtalet ifrån en något tröttare och sluddrigare tjejliga än den jag lämnade av tidigare.