För alla som får ångest när de råkar köpa en vara som dagen efter hamnar på REA:n, eller de som glömmer kvar maten i bilen när de storhandlat.
Skriv ut denna information om Brandenburg Airport och tag fram vid passande tillfälle så kommer dina problem kännas något lättare.


  Lilla julafton är här! Posten har skänkt mig ett brev:

När jag slitit upp paketet börjar jag leta efter värdesakerna som omsorgsfullt omslutits av den vadderade, mjukgörande och stötdämpande stoppningen...
Efter en 30min lång skattjakt kommer jag tillslut på att min beställning ifrån förra veckan endast bestod av ett filter till värmepannan, vilket var det enda paketet innehöll.


  Champions Leauge pågår:
PSG har i detta läge precis gjort mål, vilket innebär att Barcelona behöver göra 3 mål på 15minuter för att kunna överleva denna kvartsfinal.
Då dessa matcher startar sent och nu har klockan redan passerat 22:30 så känner jag ingen motivation att hålla mig vaken längre. I detta läge är det är helt osannolikt (har aldrig hänt förr) att någon lag skall kunna vända ett sådant underläge.
Med andra ord, - God natt.


... *vaknar upp dagen efter*
Man lär ju inte missat något i går, tur att jag gick och lade mig i tid..
Föresten undra hur det slutade i matchen igår *söker upp sportsidorna*

  Mer paket:
För de som undrar hur frimärksförsäljningen går så har vi en ambassadör som får postens affärer att fortfarande snurra..


  Medskickat kom även detta.... jag undrar om det vart en siffra för mycket när jag swishade säljaren då portot måste kostad en mindre förmögenhet på ovanstående kuvert.


  Fredagen avslutas familjefilm då uppföljaren på hitta Nemo äntligen kommit till filmbutikerna.
 

  


  Morgontur till kära återvinningscentralen där allt inte bara är frid och fröjd längre..


  .. jag noterar ett visst förakt till en av våra gula vänner vars TV program rullat i över 20år nu.


  Melodifestivalfinalen är i full gång och som ni kan se håller Viktor på att tömma sitt kontantkort när han är i fullgång med att sympatisera med Ove Törnqvist luddiga boogie låt.


  Denna morgon är jag påväg norr över för att ev byta bort gamla men dock erfarna svarta fara till något yngre och fräschare.

På väg till mitt planerade besök till bilfirman i Vallentuna hör jag följande på Radio "Bilfirma i Vallentuna har brunnit".


  ..det blir inte bättre när jag närmar mig då själva stället ligger på "Eldarevägen"...  Det visade sig vara ett annat ställe som brunnit och nu är jag ute och svinkör detta rymdfarkost-liknande bilskepp.


  Tillbaka till förhandlingsbordet:
Efter jag har framfört mitt skambud går säljaren iväg, till vad jag tror är chefen som skall "stämma av" men slutar med att han hämtar väktaren som istället kastar ut den galne storprutaren. Med andra ord, ingen affär denna gången.