Jag vill bara meddela företaget Repale Media som verkar så oroliga över att svenskarna har fått för sig att spontanbetala och lösa av sina bolåneskulder att de till och med betalar reklam på sociala medier för att nå ut med sitt budskap.

Status:
I snitt har svensken mer än 3ggr mer i skulder än sparande, vilket gör den snabba återbetalningen omöjlig och borde kunna få det oroliga företagets personal att kunna sova på nätterna igen...
 

  

  På IKEA som tagit ansvar mot den olagliga handeln:
Bra att veta, denna köksvåg har alltså inget värde i fängelset där "byta" kulturen är hög, alltså du kan varken få cigg, Baywatch-affischer eller annat bra att ha med utbyte av denna våg.  Baksäteschaufförerna har hög trivsel i bak när restaurangbesök vankas. Dock börjar en av passagerarna irritera sig på den sin baksätesgranne då inte bara han luktar illa, han verkar aldrig heller sluta med sina Göteborgsvitsar.


  Inne i Södertälje där bilen är den viktigaste statussymbolen för någon sorts bevis på framgång, är det lite synd att chaufförkunskaperna ligger långt efter i samma lista.

Bara på denna bilden kan vi skåda tvåst bilar som kör mot trafiken samt förvåningen över att få möte i en rondell.


  På restaurangen:
Som ni kan se är stämningen inte på topp, detta kan bero på att huset mitt över ständigt påminner om att den gräddiga pastan sätter stopp i våra blodomlopp och tidigaregör vår vila i den förslutna träsängen.


  Ilandsproblem-lösaren:
Tycker du att det är tråkigt att ploga?
Skriker dina barn av rastlöshet och avsaknad av adrenalin?

Lugn, vi har produkten för dig!

Köp nya Plogmobile 2000 som förenar nytt med nöje!
Tyvärr var denna variant inte utrustad med airbags men efter bara några veckor kommer barnen att kunna spela fotboll igen.