Vecka 9, 2016        


Sitter själv och pular med datorn:
Efter 30minuter upptäcker jag även att Malin sitter brevid, som ni kan se är det inte så konstigt att missa då hon verkar ha kameleontiska drag då ex hennes överkropp smälter in i soffans mönster.På Centralen:
Hittar denna fantastiska varningsskylt på en rulltrappa som lätt kan placera sig bland mina andra två favoriter (de gula till vänster).


Oj, det verkar ha kommit fler än 10st snöflingor i natt, bäst att titta till tågtrafiken:
Att tågen är försenade hör till vanligheten, men inte att tågets hastighet lyckas bräcka tidsvallen och tjäna in en minut mellan Nykvarn och Södertälje (Södertälje är stationen efter Nykvarn).Oj titta Aftonbladet har lyckats få en bild på Hertigen av Skåne som verkar vara/ha form av ett pocherat ägg.


Dagstidningen redovisar samtliga kungliga "Oscars" genom tiderna:
Undra om de inte blandat ihop Oskar II med kaptenen ifrån Titanic?


Idag var det dags för eldprovet då inbokad Barcelona resa skulle utföras.


Det blir mer och mer uppenbart att detta är livsfarligt då flygplatsen förberett möjlighet att be till högre makter innan avresa.
Hittar dock inte jurist-rummet där man kan avge sitt testamente.


För första gången får man användning av mitt Priority Pass som tillåter mig äta min sista måltid i lite mer lugn miljö, dock hade jag föredragit en Vesuvio istället för detta "v.i.p"-tilltugg.


Det börjar att dra ihop sig för flygningen och tar mina Stesolid för att "Stay Solid"..


Rekonstruktion:
Liknande scener utspelar sig och som vanligt blir det en jäkla scen när en av passagerarna (guess who) ramlar ihop av skräck på väg in i planet.


Planet jag skulle flyga med åker i väg och själv känns det som man dragit in mitt dödstraff då jag fortfarande kan vandra på jordens yta.


... Malin hade räknat med FF i helgen och girls night pågår hemma.
Sitter nu och väntar ut tiden tills gossipgirls tröttnat och åkt hem.


Min planerade lyxmiddag i Barcelona fick istället bytas ut och ersättas mot det nästa bästa.


..Slutar med en annorlunda avgångstavla än tänkt, men här är det betydligt lättare att äntra transportmedlet.


Duktig som få så glömde jag stänga dörren till kylskåpet när jag norpade min nattmacka i går kväll. Vilket har resulterat i att vi behöver åka och handla mat...
Men viss avstickare kom i mellan då Malin skulle lämna tillbaka ett par skor.

Favoriten med denna bild är att sportaffären satt larm på låne-skohornet, men 1000:- olarmade skorna i bakgrunden är det bara att bära ut ur affären.


Hemma igen efter vi enbart skulle handat ost och mjölk samt lämna tillbaka ett par skor..


Melodifestivalen har "duell-kamp" ikväll och tävlingen mellan Samir/Viktor mot DollyStyle kommer nog inte avgöras i framförande eller kvalitet på låt, utan snarare vilken målgrupp som har mest pengar kvar på kontantkorten.


Ger mig ann en manuell biltvätt då jag efter ca 15tvättar hemma läst att man inte får tvätta bilarna på sin egen uppfart pga miljöskäl.
Detta är inte så lätt som det ser ut kan jag säga, så fort man lägger i en polett man växlat till sig börjar alla möjliga kranar spruta. Innan man förstått vilken man skall tag har tiden passerat och ny polett behöves. När man väl gjort det måste man förstå den komplexa maskinen och ställa in i precis ordning för att få det hela rent.

När jag tillslut åker iväg verkar det som jag först vaxat bilen 2ggr, sköljt av den med vatten, senare schamponerat och avslutat med hetvax.

(Du bör skölja av först, sedan schampo, skölja igen, hetvax sedan ytbehandling.)


Mer veckoläsning här.

 

Maila här om du vill bli censurerad från sidan