I tidningen, Ronaldo:
Det måste vara jobbigt för Christiano's storebror Hugo när familjen årligen är samlad runt juletid och skall runda av året med att avlägga vad man åstadkommit under 2016.

Hugo:
 - Jag har skådespelat i Christiano's film där jag spelade mig själv.

Christiano:
 - Jag gjorde ett par mål i går som avgjorde klubblags VM, samt att jag har vunnit Champions leauge, UEFA Supercupen, EM-Mästare i somras samt blivit utvald som världens bästa fotbollspelare..... för fjärde gången.


  När Joe Fitzgerald kommer hem helt slut och säger att han haft en riktig skitdag på jobbet så låt han inte stå för kvällens matlagning.  I TV-Tablån noterar jag att det gamla kultprogrammet Tom och Jerry fortfarande verkar sändas på TV med nygjorda avsnitt. Jag byter över till kanal 5 där spektaklet sänds och lutar mig tillbaka för att se lite brutal "splatter-TV" som förr i tiden...
..Undra vilka grymma tortyr-utföranden de nu skall utöva...... men....

  ..För mig oigenkännligt har serien nu förvandlats till en Feelgood-Musikal där blodtörstiga Jerry nu "drömmer om att få uppträda och sjunga på Broadway" istället för att slita tarmarna ur Tom.


  Julafton närmar sig och Bingolotter är inköpta i förhoppning att ge mig och Malin ett drägligt liv 2017.

Att det heter uppesittare kväll var tidigare en term för att förbereda inför självaste julafton, nu är det mer en utmaning för att se vem som orkar kika på Ingvar Oldsberg med avdankade gäster i 4,5 Timma.

  

  Julfirande hos Jossfin och Viktor, och som ni kan se på påsarna under ögonen så försökte vi klara utmaningen att se härda ut hela Bingoprogrammet i går, dock utan framgång, både på spelet och hålla sig vakna.


  Viktor tar senare fram en av hans livsverk och gör ett riktigt generöst erbjudande.


  Totte som såg stora investeringsmöjligheter i pallen kunde tillslut efter tuffa rundor tag hem segern.


  Nu har vi transporterat oss till Börge och Karin för mer julfirande.
Dock upptäcker Malin att hon glömt att ge värdparet en julklapp och fixar snabbt en snyggteckning för dem att sätta upp på kylskåpet och kvällen kan sen fortsätta friktionsfritt.


  Dem röde och välklädda mannen anlände tillsist.
Han meddelade att han blivit fast i vintriga Finland och tvingats äta upp sina renar för att överleva och därmed pulsat utan draghjälp fram, därav har han tränat bort sin kulmage.