På blocket:
Jag vet att det säljs trasiga bilar som "reservdelsfordon", dvs att man tar de få hela delarna ur ett skrotfordon och återanvänder.

Dock är jag lite skeptiskt om vad som egentligen skulle kunna vara helt på en lastbil som de verkar ha använd vid landstigningen av Normandie  1944.


  30års kalas med middagsbjudning, heter man Malin och har namnsdag på dagen när självaste Nobelmiddagen dineras kan man ju bara ana vad som bjuds när man fyller jämt.

Kvällens middag: Ärtsoppa.


  Jag har inte träffat Erik Lallerstedt men han måste vara gigantisk i sin storlek, då vi just nu sitter vi och äter tillsammans med massor av andra gäster och alla ryms i hans backficka.


  Våra fötter har nu transporteras oss till Djurgården där de tvåst förväntansfulla gästerna är tokladdade inför dagens kvällens föreställning.


  Snacka om förvåning, vi skall på se en föreställning på DJUR-gården i en lokal som heter CIRCUS som är granne med Skansen, ändå är det bara homosapiens som står för underhållningen.

Här tror jag är scenen precis innan Titanic kör på isberget och sedan sjunker..

  


  Idag skall vi ännu en gång fira att Malin lyckats passera 30-sträcket med en kalas, eftersom vi själva inte haft orken med planeringen tar vi fram reservkittet som borde kunna sätta fart på festen senare.


  ...påsens innehåll:
Häxbrygd och galna exctasy-djur som självutnämner sig som "kalas Patrull". Skulle detta motförmodan inte fungera har vi Plan B vid ev haverier.


  Allt klart, snart kommer vågen av gäster och som ni förstår kommer vi att leta gamla snittar runt om i huset de närmsta 3månaderna.


  Paketöppning pågår och här får Totte en tuff utmaning när det samtidigt pågår spännande fotboll på Iphonen som Malin läser upp alla 45st namn som sponsrat hennes nästa fotmassage.


  Till en av lekarna tog jag hjälp av bror som visst missförstod mig när jag informerade om att vi skulle köra Casino-Roulette och förloraren i varje runda kommer att åka ut.

(Deer Hunter 1978)


  Senare på under natten kommer det stora modet fram och här utspelar sig en rap-battle som skulle kunna få Eminem's karriär att blekna.