Här är telefonummret med minst klagomål på:
De som inte får tidningen nås ju inte av budskapen om vart man skall höra av sig.


  Herr sportjournalist kommenterar Zlatans 10:onde guldboll och i samma artikel påminner han oss om det omöjliga målet guldbollsvinnaren gjorde 2012, starkt övertygad om att målet, efter det gjordes, aldrig kommer att göras igen, någonstans, av någon spelare.

Sanningen är att bara tog fem dagar efter Zlatans mål tills en annan spelare att göra ett lika dant.

Zlatans Mål 2012-11-15
Mexes mål 2012-11-21  ..Själv kan man numera också titulera sig som tiofaldig guldbollen vinnare!

Eller ja, det är faktiskt inget guldbolls-pris jag vunnit.... och..det är faktiskt den första utmärkelsen....ehh ja så är det inget pris för indevid.... Men watch out Zlatan, snart är jag där!


  Jag vill ha mer priser tack!
Ni kan skicka mitt kommande Nobelpris direkt hem i brevlådan då jag fått ett brev som troligtvis aldrig kommer att kunna återskapas igen.


  Ute i trafiken. Scenario:
Bussen kör som en dåre och håller på att krocka med en personbil.
Personbilsföraren vevar ned sin ruta och vrålar:

- Hur i helvetet kör du?

Personbilschauffören noterar vem som egentligen kör bussen och får nu svar på det tidigare uttalandet.


  Kvällen bjuds på middag och utmaningar hemma hos syster.
Som ni kan se är det fortfarande en stenhård fight 60minuter in i vårt "på spåret-spel" då både lagen ligger på samma poängställning.


  På väg hem ifrån syster och vad är det jag ser?
 B I N G O ! (se nedan)


  Här på Östermalm, alltså de fiiiiinare delarna av staden har de tagit bort parkeringsautomaterna och man blir senare fakturerad av en guld lapp, samma pris oavsett hur länge du står.

  


  För de som sett filmerna om Batman har kanske noterat att hans bil sprängdes i bitar i senaste utgåvan, nu verkar det som självaste Batman är på gång igen och letar delar för sin nya batmobile.
Dock kommer det ev bli lite svårare att jaga tjuvar då varningstriangeln i bak avslöjar att bilen inte får gå fortare än 30km/h


  Spanar in den första Mission Impossible filmen som jag inte sett på minst 10år. Då var den riktigt futuristiskt med tuffa och toppmoderna prylar. Som ni kan notera blir mannen till vänster riktigt upphetsad bara av tanken på att hacka de nya 686-datorerna avslöjar om en viss snabbhet i teknikutveckling som varit.


  Vem som är barnvakt åt vem har jag lite dålig koll på, men Theo blir i alla fall riktigt glad när han upptäcker att han nu fyllt 6år och har åldern inne som kvalificerar att bygga vår stora Legoborg.


  Mitt levande och sociala sällskap för kvällen...
Ljuset ifrämre bild alltså...Malin och Jossan håller på att levla sina World of Warcraft-guppar för att senare attackera MoltenCore grotten.