Dagens post:
När man ändå har sitt sjuka barn på jobbet kan de väl göra lite nytta också, som denna bankmedarbetare som nu verkar ha sluppit undan det enformiga pappersarbetet och låtit sitt barn öva textning på underskriftsraden.


  Miriam upprättar stämning i misstanke om pengaförskingring.
Ett tecken på att den gamla Managern är skyldig är väl ändå att han hållit sig gömt i minst ett par decennium då senaste bilden de hade på honom härstammar ifrån 80-talet.


  Biotajm: inferno
Denna gången hade jag lyxat till det med V.I.P biljetter för att vi skulle slippa sitta trångt, dock hade jag nog för höga förväntningar om filmen då hela biosalongen vart helt tom, utom de tre bröderna (Vi alltså) som lätt kunde slänga upp fötterna på stolarna framför och buu'a/kasta popcorn när hjälten överlever.


  Middag hos Tina och Jocke där vi efter ett par glas vin börjar prata kreativt om storsinta planer. Som övning inför vårat planerade världsövertagande spelar vi en runda Risk där vi tyvärr kommer underfund med att vår kupp kanske blir knepigare än vi trott, och därmed skjuter upp det hela på obestämd tid.

  


  Denna loppis var egentligen försäljning av pärlplattor med Tv-spelsmotiv på, vilket kan tyckas märkligt.
Men av flinet att dömma verkar det vara värt att åka de 10milen för detta.


  Vid min veckoaktliga högtid när skinkmackans skall krönas upptäckes något märkligt precis innan grisrumpan skall offras...  På bilden där man föreslår "serveringsförslag" vore det kanske lämpligt att ha en skinka på smörgåsen när man ändå både köpt, packat ned och fraktat hem den.