På väg norr om stan för att få hjälp att skrämma bort rostlopporna ur gamle Volvon.

Noterat: En reklamskylt är till för att synas, denna skylt har ungdomarnas kvällsnöje att tacka för uppmärksamheten blivit än större. Dock vet jag inte om budskapet ändrats..


  Till kvällen kan vi återigen hämta svartafaran, dock väger den 300kg mer nu då rekonden har gjort att vattnet nu stannar kvar på bilen istället för att rinna av..
 


  Fint att Hanna räddade sin granne ifrån döden, dock skulle hennes intensiva och sexuella blick möjligtvis kunna ge mannen en ny hjärtattack.


  Idag kunde jag äntliga hämta upp min nya omtalade sladd som tillslut nådde mitt postombud. I paketet låg även en telefon, men som i samanhanget inte alls är lika diskuterad som tidigare nämnd.  Både rubriken och texten säger något om lokaltidningens olika kvalitéer  Förstasida stoff på Sveriges största dagstidning.
En skruttig flyttbil kör innan för ett par grindar.
Det är ju ingen som vet om det är Joile och Pitts grindar, kan ju vara vart som helst. Säkerligen var detta en av de dyrast sålda bilderna denna vecka..

  


  Städdag i samfälldigheten, dagens uppdrag:
Klippa de magra äppelträden.

Hoppas jag slipper klättra och istället vara på marken med en kaffe i handen och "heja på".

Ordförande: -  Okej, för äppelträdsklippningen krävs en lång och smal person....
 
- Do'h!


  Efter att ha bestigit samtliga träd i området kan jag nu slappa med ett gott glas dricka samt underhållning av "Crazy Russian Drivers".


  Efter 2timmar av galna ryssar har vi förflyttats till Andreas 30års kalas (Mannen i mitten)


  Som ni ser är det James Bond-tema där alla går in för elegans och diskretion.


  Dagen efter ligger jag i sängen och går igenom gårdagens ångestladdade fotografier ifrån kalaset när Malin skickar mig denna bilden.

Jag tittar länge på den och kan inte lista ut vad jag har på mig för badbyxor när jag badade denna gången....  Malin skickar senare hela bilden där det visar sig att fotot inte är på mig utan på någon trendig modebloggare som kan ha vissa likheter med mig... Oscar Arrsjö