Vi startar denna vecka med en kurs i konflikthantering:
Slutövningen blir ett praktiskt ingrepp på kollegor som inte lyssnar, detta enligt Homer Simpson-metoden.


  På besök hos den lokala italienaren:
När hungerns iver nalkas är det ögonen som tar över och hjärnan kopplas ur. Att börja med en halvmeter förrätt som skyfflas på rekordtid genom att multi-köra med dubbla gafflar, för att senare bestiga varmrätten iform av en makaronehög-grande...  ..ursäkta kyparen är det ok om vi kör Doggy-style?
- VA?
- Ja, alltså kan vi få Doggy-bag?
- Oh, bene bene...
 
SMS-Budskap Telia:
"Tiden är kommen för nya Iphone, kom och köp! Du får extra gigabyte extra allt Jalla! Jalla!"
  Samma minut nytt SMS:
"Ja visst ja, det finns inga telefoner till dig... Synd!"


  Precis som fredagarna brukar se ut är det alltid en kamp att försöka smyga ut tidigare ifrån jobbet. Idag när samtliga i coolgang lyckats med det passar vi på att smida medans järnet är varmt genom att försöka rymma ifrån ett annat fängelse....Escaperoom Fox in a Box....... Hur det gick?

..Någon som kan betala borgen?
 

  

  För de som säger att leksakerna bara blir dyrare med året kan ha en poäng. Förr kunde man nöja sig med att klättra och krypa i en klätterställning i sandlådan. Nu behöver vi en hel Audi Q7 för att kunna klättra och leka.


  Kylan har börjat återvända och det blir att inviga öppna spisen för säsongen. Dock byts den förhoppningen om romantik och mysstämmning med skräckfilms-artad spindelväv och avslutningsvis tre ihoppsatta döda spindlar likt en råttkung.