Om du är den förvirrade som försöker återställa ditt Twitter-lösenord så kan jag meddela:

- Du skriver fel nummer!


  Idag öppnas förköpet av Apples nya telefon, precis som många andra står jag givakt klockan 09:01 vid lanseringen ivrigt väntandes på att själv klicka hem en. Jag har ingen koll på egenskaper eller uppgraderingar sedan sist, men det är bäst att investera i en så man inte missar något.


  Efter ännu en vecka i verkligenheten skall jag åtnjuta mig en välförtjänst helg. Dock börjar jag ana visst oråd redan i hallen.

  


  Som misstänkt är det barnvaktshelg denna gången:
Den äldre Theodor spelar här match mot den yngre Jonathan i det klassiska fotbollspelet på Nintendo.

För att själv få mig lite underhållning har jag istället för att aktivera Jonathans kontroll, i smyg ersatt hans lag som nu styrs av den svåraste dator-nivån. Theodor börjar fundera när Jonathan tappar kontrollen på golvet och innan han hinner plocka upp igen den hinner hans lag göra tvåst mål.
Efter 57sekunder är målskörden fördubblad.


  Kattis har fixat V.I.P biljetter till den lokala barnteatern som vi självklart utnyttjar. Dock uteblev både lounge och vinbar som ersattes av träsmak i rumpan (sitta på golvet) och närmsta drickbara var ungen som nös mig i ansiktet.


  Jaha ni ungar, enligt matschemat är det er tur att laga mat idag.

- Vi går ut och glassar i solen så länge och vill inte bli störda, behöver ni hjälp så kan ni låna Ipaden att googla på "Italiano de scampi", hittar ni olika recept är det den med 5-stjärnor i svårighetsgrad som gäller.

  När barnvakterna börjar tröttna på sitt hårda uppdrag slänger vi upp en fotbollsplan på baksidan och bjuder in grannen som får underhålla dem kommande timmar..


  ..under tiden hinner vi smita iväg på en härlig och ansvarsfull vinlunch innan vi återvänder till fotbolls-spelarna som inte ens noterat vår frånvaro senaste timmarna.

  På lokalt kalas:
Som vanligt bjuds det på vuxenmingel iform av räntespekulationer, "att det är jobbigt att helgen börjar ta slut" samt hemorrojder.
I min ögonvrå noterar jag Leo som inte verkar lida av någon detta, speciellt avsaknad av tecken på söndagsångest.