Efter 28dagars ledighet släpar jag mig Zombielikt upp när klockan ringer för att hasa mig till "vad-var-det-nu-jag-gjorde-på-dagarna".

Som tur är sitter den logiska förmågan kvar och med ett par snabba klick byter jag inkorgen mot skräpposten och vips har jag bara 9st olästa mail. Åh, det var jobbigt, nu blir det långlunch.


  Den glade mannen försöker här variera sitt stillasittande och skärm_intittande_jobb mot sport.

Dock fanns det vissa likheter med vardagen på denna gren i 3kampen.


  Efter första rundan kommer jag ut först av oss elva och känner stor stolthet.
Den stoltheten kommer att försvinna när jag efter runda två då jag upptäcker att jag själv har en sportbil och mina motståndare kör samma bil som vi använder som pendlarbil, en oljeläckande framhjulsdriven familjefraktare.


  Runda två, bilbana:
Tycker det är märkligt att utvecklingen inte gått framåt här,
precis som när man var liten finns inget mellanregister på styrkontrollen utan full-gas eller ingen gas som transporterar den framhoppande bilen framåt.


  Runda 3 Bowling:
På dessa två utövare kan man tydligt se att det inte bara jag som är i framhasande-Zombiemode nu när man kommit tillbaka till jobbet efter semestern.  Det blir mer och mer tydligt att papperstidningens "prime-time" är över.
Teknikens värld gör nu alla möjliga desperata försök till att få prenumeranter till sin tidning.
Jag hörde ryktesväg att om man väntar yttligare 6månader kommer de skicka med både utställningskatt och tryffelodling vid ett årstecknande av magasinet.

  


  Första helgen efter semestern har äntligen kommit och rutinerna är återställda, så med andra ord är vi på väg till någon sorts varuhus.

Eftersom bilen inte används på hela veckan har vi förstås glömt vart vi lade bilnyckeln sist. Vi ger senare upp och tar fram reservnyckeln, när vi sätter oss i bilen upptäcker vi att den borttappade nyckeln inte var borttappat, utan snällt suttit i tändningen hela veckan och inbjudit nyfikna till spontan provkörning.


  För alla trogna spel-fans kan jag meddela att..


  Mario och Luigis försvunna syster har äntligen dykt upp.
Hon biktar sig här i tv4 morgon och snart kommer en blivande klassiker att dyka upp i spelhyllorna.


  Vid min årliga och vilda dammsugning lyckas jag skaffa mig mer jobb än väntat.
Det roliga här är kvaliteten på ljusstakarna, jag har tänkt att ljuset går sönder före ljusstakarna, men som ni kan se är så inte fallet.


  Grilltajm med de sociala systrarna som vid tillfället slåss om den hoppande Pikachu som stoltserar på vår gräsmatta, dock utom syn för mina ögon.


  För er som tror att det är tråkigt att bli vuxen kan jag bara meddela att ex byta brevlåda är något man gör en söndag istället för att  gotta sig i ett skönt tvspel, dessutom är det sistnämnda betydligt billigare än förstnämnda.