Idag är vi överbjudna till Strängnäs för både middag och båttur.
På den 2minuter långa resan från sommarstugan till hamnen lyckas Mr.X förlägga båtnyckeln som efter intensivt letande tyvärr inte återfinnes.


  Som tur är har jag min swiss army knife med och på ett kick har vi lyckats bända upp låset till grannens båt och den planerade turen kan äntligen avnjutas.


  Sjukamp på grönalund med syster och Björn:
Som ni se kan påverkas vi olika av stenhårda tävlingen, ex jag själv  som mentalt är bredvid Usain Bolt i OS-finalen, eller Malin som verkar ha försvunnit in i fablernas värld.


  Precis som när Nobelpristagaren ropas ut för första gången kan syster som sett så många jättechocklad'er passera nu tillslut äga en egen! Äntligen!


  För paret som inte lyckades vinna sig till en middag får istället släpa sig till närliggande restaurang. Som vanligt kan man ge sig på att om priset är högt är måltiderna små, här stoltserar jag med kvällens chiligryta.


  På väg hem igen kan vi notera att båten till vänster i bild inte riktigt lyckats ankra ordenligt på botten, utan missat och hamnat på kajen, funktionen är dock den samma.


  Denna autentiska bild avslöjar att denna trädgårdsdag får mardrömsstart då Malin upptäcker att vi lokalt har livsfarliga jätte-Anakondor på baksidan.
 

  ...Det ljusoranga på bilden är en vindruva vilket kan avslöja att denna best är i storlek av en daggmask.....Dock är matematiken att finns det en baby-orm borde det finnas en ilsken Mamma-orm i krokarna.


  Idag har vi transporteras oss 10mil endast för att äta en våffla på Malins inspanade hak. Som ni kan se håller hälsotrenden i sig och här är med ett proteinrikt ägg mitt på våfflan.


  ..Vid våffelintaget vibrerar och blinkar Eddie's telefon sökandes efter uppmärksamhet. Min "Bunker / fort" app har fått nys om att det finnes kanoner i närheten, bäst att följa telefonens goda råd.
 

  Man undrar ju hur stor inflationen har varit sedan 60-talet när detta komplex byggdes och kallas Femörefortet.


  För alla er truckers som tror ni är "king of the road" kan jag meddela att det faktiskt är grannens nakenkatt som ligger mitt på vägen och avgör vem som får komma in och vem som får vända.  På Blocket är det många bilförsäljare som döljer sin registreringsplåt, vanligt ät att man censurerar denna med ritprogram dyigt i datorn. Denna säljare verkar vara med den händiga-typen och är istället fysikt kreativ genom att elegant skymma plåten med väggarna ifrån barnens koja.