Den ansvarsfulla banken stänger ned mitt betalkort mitt i handlandet, detta då shoppingmönstret tyder på så galna köp att det omöjligt kan vara ägaren själv....men så var fallet denna gång..

Det avlösande larmet gick när jag köpte en bäver med hatt i en skum Tjeckisk bakgårdsaffär (kan inte avslöja mer då det handlar om en present).

 


  Stampe hoppades på ett snabbt och smidigt byte av hem, dock verkar det tag längre tid än beräknad då hans ägare inte riktigt säljer in alla hans fördelar på ett bra sätt.  Finanskrisen fortsätter och nuförtiden får man jaga sin lunch själv om  magen skall kunna mättas.

Bara 10minuter senare kan det frossas i obegränsade mängder fiskkött, vi kan även stoltsera oss med att ha troligen ha fångat mälarens största fisk.
Videoklipp på fångsten av lunchfisken.
 

 
  Mätta och belåtna diskuteras världens viktiga frågor innan vi återvänder till kontoret.

 


  Man blir ju bra sugen på egen båt när man är ute på sjön.
Blir dock lite skeptisk till denna båt då den verkar ha samma tillverkare som Vasa-skeppet.

 


  I telefonen nämner jag för Malin att jag har Nykvarns hetaste Chorizo hemma väntandes.

Malins hemresa avklaras då på rekord kort tid, men dock viss besvikelse när Chorizo förklaringen uppdagas.

 

 


  När storsäljaren på biltema består av kamouflagekläder kan man ju ana att Zombie-apocalypsen är nära. Blir veckans kortvaror konserverad mat på ICA kan det ses som ett tecken att börja gräva överlevnadsbunker på tomten.  På affären:
Om din häst skall på maskerad så säljer "Granngården" ett kit vilket förklär häst till Zebra.

 


  Malin har tjejkväll hemma så själv fick jag välja på att bli kvällens underhållning i form av Chippendales eller tages hand om vederbörandes syster.

Det blir en sen kväll med tillhörande bortamatch..


  ....och upptäcker dagen efter att det är inte bara jag som vart risig i kistan efter gårdagens bravader.
  Namngivning pågår och till lille Lukas ära sjunger vi en sång som kan följa honom hela livet, en sång man kan tänka på när livet är svårt.