På Blocket:
Utan att vara euroNcap-professor i krockkunskaper så misstänker  jag att denna bil hamnar i den lägre betygskalan i säkerheten, som man kan se så får tillochmed kvistarna ifrån en nedsågad gran familjefraktaren att kapsejsa.
  Man blir ju besviken när man med en ovan överskrift marknadsför en match som bräcklig och ihålig men som ändå slutar mållös.
Por - Öst =  poröst

 
  Att det enda programmet jag ser på Viaplay handlar om en medelålders man som åker runt i en husbil och lagar halvfabrikat på ett stormkök säger en hel del om utbudet i streamningtjänsten men kanske ännu mer om åskådaren.

 
  Sverige - Italien visas på skärmarna:
Kan ni lista ut vem som i just detta tillfälle kommit på att den röda kepsen troligtvis följde med de vita skjortorna i tvättmaskinen.

 

 
Vi får ju ta och gratulera denna mannen som tyvärr inte fick med sig en donna under gårdagens krogrunda, men idag lyckats få sig det "näst bästa". Glöm inte mödomshinnan bara.


  Idag fick jag reda på att dessa bärbara datorers batterier går att ladda upp.
Det är tydligen inte så att man behöver köpa en ny dator varje gång strömmen tar slut.

Nya datorn är tydlig på att den fokuserar på snabbhet i alla fall,
tar man namnet ifrån ett jetplan (F-15), kan man inte förvänta sig annat än att man skall surfa och titta på söta kattungar i hastigheter av Mach-2.