-------------


Tar mig an det ansvarsfulla och tuffa jobbet som grillchef (sätter i en termometer i köttet som piper när rätt grad-antal uppnåtts) medans Malin kan får det lätta arbetet med potatisgratängen, salladen, dukningen och den hemmagjorda bearnaisesåsen.

 
-------------


Hamnar på en schysst AW med dryck och mat:
Att jag går hem i tid kommer dessvärre inte bero på mitt omdöme, utan att det spelas viktig fotbollsmatch som jag inte vill missa.
Har filosoferat om en trevlig tågtur hem med ViaplayHD som skall göra min Iphone till en livs levande sportbar...Dock blev förväntningarna lite större en resultatet.
Det du ser är inte första banan i Super Mario bro's ifrån 1985, utan resultaten av den missat inbetalda mobilräkningen.

 
-------------


I villatidningen kan man läsa om de nya fönstren ifrån Morpus.
Det ser ju trevligt ut med hela familjen på en glassig sjötomt.
....Tveksamt är dock om de verkligen monterat dessa fönster då bilden..


... även har sålts till villatidningens eget reportage några sidor längre fram.

 
-------------


Idag är vi arbetsbefriade för att någon Krister skulle på någon himlans färd.
Själv är min inte sen på att bjuda på en riktigt fin surprise till grannkommunen och se så sentimental Malin blir när jag erbjudit valfri glass i kiosken.

Vart vi är?

Ta förnamnen på dessa och sätt ihop:

+ = Facit


Väl hemma igen så är Malin sugen på att överraska mig, och var kan inte vara mer romantisk än ett köpcentrum 1timma bort denna supersoliga dag..


..och romantik vart det...


...dock fick jag själv också konkurrens, Malin är ju väldigt förtjust i män med uniform.

 
-------------


  När jag krashat i soffan och redo för att tag helgen sätter jag på en lättsmält film med förhoppningen om lite extra feelgood. Det jag upptäcker är att Disneyfilmen Aladdin inte alls är den barnfilmen jag trott, det kommer bli svårt att sova på nätterna när skräckkaraktärerna radas upp och Disney förvandlas till psykologisk-thriller.  


Malin är på väg hem lite senare idag och då blir det jag själv som lagar maten, ärtsoppedoften måste dragit bort ända till Sicka då i Malin förberedande syfte kommer hem med detta.

 
-------------


Vaknar denna morgon av att mitt superhjältelarm tjuter och snabbt beger jag mig iväg i batmobilen...


  ..Det är Rasmus och Theresa som behöver toppklass barnvakt, som ni kan se på översta bilden så blir det samma taktik som med grillningen, jag stoppar bara in en termometer och blir den för varm går larmet för ev feber.

 
-------------


  Vi upptäcker någon sent att Linas matkasse inte kommer förens nästa söndag och alla lönens pengar redan har blivit omförhandlade till socker och salt.
Blir att köra lyxmiddagar fram till nästa söndag, skål!