Vecka 13, 2016        


Jag har inte läst boken flugornas herre men det verkar som herren själv nu behöver en sommarstuga och i detta nu lägga sina vantar på ett hus på landet.


Våren är på väg och som ni ser har vi gjort ett stort hål i väggen för att släppa in den, vilket även gjort att flugorna istället siktar på övertagande av grannens hus som nu är minde defekt än vårt med det stora AC-hålet.
(Inspirerat av historian om Tyresö Slott och Ryssen. Kortfattat:
Ryssarna åker runt på 1700-talet och bränner Svenska slott. När ryssen kommer till Tyresö Slott sätter slottets egen ägare eld på ena tornet, vilket gör att ryssen vänder då de tror att andra landsmän redan är på plats och härjar, och på så sätt kan Slottet stå kvar.)
 


Pokerkväll:
Peter ha köpt nya röntgen glasögon som skall avslöja konkurrenternas spelhänder och därmed kunna vinna storkovan. Dock syndes det för mycket igenom och Peter hamnade nu med vad han såg 8-andra nakna män.


Emanuel fyller år, klart stolta mor skall lägga in en text och smickrande bild på vederbörande för att stoltsera i pressen, helst med fintröjan på..


Skådespelaren Will Smith skulle kunna sätta språket ur spel.Jocke har väntat länge på den här dagen, och äntligen har barnen (kanske fru med) flytt ur boet och friheten har kommit att byta familjebil till något roligare.


Engelska orter i ordvits.


1-April och klart.se är de första att lura mig.
Sol över hela landet.. ända tills jag drar upp rullgardinen...


.. och möts av sibirisk kyla.


Spännande match ikväll om vilket lag som får kliva upp i hösta ligan och vilket lag vart spelare kommer att behöva söka extra jobb för att få ihop hushållsbudgeten.
Lagom som vinner matchen kommer snabbt uträknat att få ca 30miljoner.


Spännande nog går matchen till förlängning och bilderna ovan med den gravitations-laglbrytande mannen är det skottet som kommer att avgöra hela matchen.

 Målet <--


Tv4 som utmärkt sig själva som viktiga för samhället tar som vanligt upp de viktigt frågorna med sofistikerad helgpanel.Säkert har de flesta sett dessa "ögonluringar"


Kom att tänka när jag såg våra fönster på ovanvåningen att dessa också kvalar in på ovanstående.

Det är samma färg på lamporna, men med de olika bakgrunderna misstolkar ögat det hela.


Vaknar upp och undrar om nya trenden blivit att ha byta ut parketten mot jordstampat golv, men det hela visade sig bara vara Malin som går berzerk med jordpåsen.

Efter att ha jordat ned hela köket kan hon stolt visa upp sitt stora dagsverke.


Ta da'!
En minikruka med märklig krydda, inget man verkar ha i falukorven...


Ute och åker:
När jag väl tänker på det, känns det verkligen helt ok att anlita ett transportföretag för dina viktiga leveranser som heter.."..uups.." (som i att klanta till sig)


Mer veckoläsning här.

 

Maila här om du vill bli censurerad från sidan