De två Stevie Wonder look-a-likes:en har tagit den stora trampbilen ned för att besöka Sveriges tryggaste plats (på 1800 talet).

Men till skillnad ifrån Stevie så har vi förtärt LINSkakor och SE(C)-Vitamin vilket inneburit att vi kunnat behålla vår synförmåga.

Vore ju konstigt om man var ute i trafiken utan att ha koll på vägen..
 


  .......


  Framme vid staden som kan ha liiite för höga förväntningar.
(Artikeln här)
 


  GPS:en dribblade tillslut oss fram till det som ser ut att kunna bli en riktigt fin sommarhelg.....  .. meeeen för tjänstefolket (läs jag och Malin m.fl) får istället ta sig några hundra meter längre bort då storsviten väntar..

(nej det är inte en bild ifrån ett andra världskriget-museeum utan det är våra sängplatser)  En uppställning, en kontrollerad bäddning, och en natt senare och nu har vit tagit oss till Stadskärnan.

Som ni kan se är det lite annat tempo här än i storstaden, vill man inte köra mer bil och istället stanna och snacka mitt på vägen.. då gör man det..  .. Karlsborgs ambitioner del 2: Skapa ett svenskt Hawaii.


   Idag fyller käre mor 60år och kalas vankas..
Vid tillfället delas lag upp på tipspromenad där vi skall svara på frågor om födelsedagsbarnet, mitt lag jublar när de kommer på att ha självaste sonen i sitt lag, nu kommer laget att vinna...eller?

Slutresultat 1 av 10 rätt..
 


  Hela gänget samlat, som ni kan se är bordet sågon sorts muntermätare, likt en termometer, längst fram är minst munter och ju längre bort man kommer desto muntrare blir det..

(
Längst bort i bild på kortsidan hittar vi huvudpersonen)  Ny dag och efter gårdagens bravader så känns kampen ungefär så här jobbigt när man skall upp på morgonen och släpa sig till frukostbordet..


  .. Som tur är bor vi ju på ett exklusivt boende och precis som 5-stjärniga hotell så erbjuds återställare på frukostbuffen..


  Nu börjar det bli dags att åka hem igen, dock tycker Malin att jag fortfarande är lite för odräglig då fyllan ifrån i går som inte lagt sig än, så hon bestämmer sig för den alternativa färdvägen hem utan bihanget (mig).

Själv borde jag vara körduglig och kunna ta bilen hem inom 2-3dagar.  Varierande turistbilder ifrån Karlsborg