.:Veckan i bilder:. V.38 (2012)

 

Måndag   Tisdag   Onsdag   Torsdag   Fredag   Lördag   Söndag


10:15: I förra veckan kom en inspektör som skulle lämna en offert på att lägga kakel och klinker i våran 6km2 tvättstuga.
Verkar som han blandat ihop ordet kakel med ädelsten.

16:05:
I fikarummet börjar jag leta efter MonaLisa som tydligen skall finnas här i krokarna om jag läst min geografi rätt.
Någonstans vid glaspyramiden.

 
 

 

 

 

TISDAGSEXTRA






 

 

08:20: I hissen upp till fikarummet upptäcker jag att hissföretaget inte riktigt tagit sitt ansvar angående hiss-säkerheten.



15:15: I förra veckan byggdes en trall till förrådet där jag räknade fel på en ynka planka. Känner inte mig direkt som en storkonsument när man kör in bilen på drive-in, köper en planka, dessutom när mannen framför mig i sin skåpbil handlade för 12,500:-.
 


 Idag var det Teambuilding på schemat. Vad passar inte bättre då än att skjuta ena halvan av kollegorna sönder och samman.



19:55: Middag senare på Olearys:
Jag gör tummen upp när står jag pinkar i kissoaren, det roliga i det hela var att precis när jag tog bilden kom hem herre in på toaletten. Herren stirrade på mig, för att sekunden efter lämna toaletten med unfinished business samt en historia att berätta för sina vänner om en galen kissande man.

 
 

 

 

 

CHIPSEXTRA



 

 

 

 

LÖRDAGSEXTRA
 

 






 



10:45: Nyhetstorka i dagstidningarna.
Vi får väl hoppas att familjen inte hade börjat spendera sina dollars innan de upptäckte att det inte vart miljonkontrakt.


15:15: I Nykvarn på födelsedagskalas:
Mest spännande var denna armhävningstävling som slutade i oavgjort.