.:Veckan i bilder:. V.10 (2011)

 

Måndag   Tisdag   Onsdag   Torsdag   Fredag   Lördag   Söndag


07:40: Aj aj aj, denna måndags morgon började med att lampan i taket gick sönder. Behöver ovärt hämta en stege för att byta ut den. Inte så konstigt man ser besviken ut.12:20: Riktigt nöjd med mina nyinförskaffade jobb-crocs.
Tror hela avdelningens livslängd ökar då fotsvetten nu minimeras.16:40: Hemma möt jag av "Malin på kontoret" och den enda tillgängliga assistenten är ju förstås ______.
 
 

08:30: FettisTisdagen: Dessa var inte gjorda med kärlek kan jag lova.12:40: Lunchdags: Även fast det inte ser så ut är denna gjord med kärlek, och kanske ett litet inslag av våld och överkörning17:55: Hej Älskling, jag är äntligen hemma nu.
 
 

07:50: Förste chaufför då jag lämnar av Malin som har fin-kurs i stan.'14:20: Outlook och jag behöver jobba på våran kommunikation om det skall fungera mellan oss.

 


17:45: Hemma hade vi fått våran matkasse hemma, tydligen har de tröttnat på oss som kunder då de försöker förgifta mig med quorn. Dock vart det konstigt nog en mycket god måltid av denna röra.07:15:
Länge sedan någon som ser så trött ut såg så nöjd ut.13:55: Verkar som fartyget Patricia sjönk i går kväll.

18:30: Här sitter Mr AngryEddie spelandes Angrybird väntande på AngryMalin att komma från sin kurs för hemkörning.
 

08:00: Denna fredag på väg till jobbet åkandes med Malin vart jag utkastad och lämnad att gå till jobbet från Skarpnäck. Notera "alla som inte dansar är våldtäktsmän-tunneln" i bakrunden. (prommenaden)

17:30: AW med Anna Skipper.
Denna dag hade jag vunnit biljett till melodifestivalgenrepet.
20:45: Sitter och diggar Brolle'jr, men den artisten som var bäst i kväll var uppenbart... vem? <-- tryck för avslöjande.
 


 


L

Ö

R

D

A

G

S

E

X

T

R

A

!

 12:45: Tar mig en långpromenad, dock inte hela vägen till Österrike som det kan tros apropå fjällstugan i bakgrunden

.

15:15 Lugn och härlig Söndag, bara luta sig tillbaka och läsa senaste nummer av Löknytt.
19:05
Lassangen smakade betydligt godare än bilden avslöjade.
                   

 

Skriv gärna en kommentar eller fin tanke.